Tricolorul lui Mircea Lucescu rupe tăcerea! Cum a aflat de convocarea la naţională. Selecţionerul l-a sunat imediat

Tricolorul lui Mircea Lucescu rupe tăcerea! S-a aflat cum a aflat de convocarea la naţională. Selecţionerul l-a sunat imediat. După ce Horaţiu Moldovan a refuzat naţionala, Lucescu a fost nevoit să se reorienteze rapid.

Mircea Lucescu l-a convocat, de urgenţă, pe Laurenţiu Popescu de la CSU Craiova. Apoi, selecţionerul l-a şi sunat pe portar.

Tricolorul lui Mircea Lucescu rupe tăcerea!

Portarul celor de la CSU Craiova a dezvăluit mesajul scurt pe care selecţionerul i l-a transmis. Laurenţiu Popescu a fost în culmea fericirii, după ce a aflat că a fost convocat. Imediat după derby-ul cu Rapid, portarul a fost contactat de Mircea Lucescu. Selecţionerul i-a comunicat lui Popescu programul pe care îl va avea la lotul naţională.

De asemenea, goalkeeper-ul speră să rămână cât mai mult timp la echipa naţională. Aceasta este prima convocare din carieră pentru Laurenţiu Popescu, ajuns la 27 de ani. „Clar, era un vis să vin la echipa naţională, sunt foarte fericit, emoţionat, nu pot să descrie. M-a anunţat Mircea Lucescu că voi veni la echipa naţională. Am vorbit despre meci şi m-a anunţat de programul de mâine. Îi mulţumesc frumos, a făcut un gest extraordinar.

Nu mă aşteptam, am văzut lista, nu m-am gândit niciodată după meci că voi afla această veste. Mâine dimineaţă plec la echipa naţională. Să rămân cât mai mult acolo!”, a declarat Laurenţiu Popescu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, atacat în direct! Greșeală uriașă a șefului de la FCSB. Elias Charalambous e intr-o situație dificila

Raul Rusescu contestă ultimele schimbări puse în aplicare de...

Probleme mari pentru Emma Răducanu! Jucătoarea cu tată român a ratat un nou turneu. S-a accidentat la picior

Jucătoarea britanică de tenis, Emma Răducanu trece prin momente...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed