Alexandru Mitriţă face anunţul nopţii! Dezvăluiri după egalul cu Rapid: ‘Am dominat total jocul’ + Mesaj pentru Mircea Lucescu

Alexandru Mitriţă face anunţul nopţii! Dezvăluiri după egalul cu Rapid. Jucătorul lui Costel Gâlcă a spus clar. Echipa sa merita să câştige, după ce a dominat tot jocul. Totuşi, recunoaşte că titlul este departe acum.

Alexandru Mitriţă regretă ocaziile ratate de CSU Craiova. Spune că formaţia sa merita victoria, după dominarea copioasă la care a supus-o pe Rapid.

Alexandru Mitriţă face anunţul nopţii!

„Am dominat total jocul. Am avut ocazii de a marca şi a câştiga. Rapid e o echipă cu jucători foarte buni. Voiam victoria, dar e bine şi un punct. Avem multe meciuri. Vor fi meciuri foarte grele, cu adversari foarte buni”, spus Alexandru Mitriţă, la finalul meciului, dar a vorbit şi despre marele său obiectiv la CSU Craiova.

A refuzat foarte multe oferte pentru că vrea să câştige titlul, în premieră, cu CSU Craiova. „Oferte au fost pe bani foarte mulţi. Am venit cu un singur gând la Craiova. Numele meu să fie înrămat undeva. Sunt tot aici. Vreau să rămân şi să lupt pentru a câştiga titlul”, a spus jucătorul.

Mitriţă a fost readus la echipa naţională de Mircea Lucescu, după conflictul cu Edi Iordănescu. „Bucurie imensă că am fost selecţionat. Era tot ce îmi doream. Sunt bucuros că îmbrac tricoul naţionalei. Sper să fiu într-o formă bună şi la naţională”, a mai spus Mitriţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed