Lando Norris a dat verdictul! Rivalul lui Max Verstappen, dezvăluiri înaintea cursei din Italia. Red Bull Racing are de ce să se teamă

Lando Norris a dat verdictul! Rivalul lui Max Verstappen, dezvăluiri înaintea cursei din Italia. Red Bull Racing are de ce să se teamă. McLaren Mercedes are cea mai bună maşină de pe grilă.

Lando Norris a obţinut un nou pole position şi vrea victoria şi în Italia. De partea cealaltă, Max Verstappen e departe de podium.

Lando Norris a dat verdictul!

Lando Norris rupe tăcerea după ce a obţinut al doilea pole-position la rând, în urma calificărilor pentru Marele Premiu al Italiei. McLaren Mercedes e echipa momentului în Formula 1. „(n.r: Cum a fost turul?) Încă un pole-position, ceea ce este extraordinar, dar aşa cum a spus şi Oscar, să avem aici o ‘dublă’, când tot plutonul a fost foarte apropiat, este un pic de surpriză pentru noi, dar o surpriză plăcută.

Echipa a făcut o treabă excepţională. Să fiu sincer, turul meu nu a fost unul foarte bun. Primul tur din Q3 a fost ok, dar al doilea nu a fost prea bun. Sunt un pic surprins, dar sunt foarte fericit!

(n.r: Treci printr-o perioadă foarte bună. Se pare că şi maşina te ajută foarte mult. Ce aştepţi de la cursa de mâine?) Dacă avem aceleaşi poziţii ar fi excepţional. Sunt foarte multe maşini foarte rapide. Suntem toţi apropiaţi. Nu mă aştept la o cursă uşoară mâine.

Degradarea pneurilor va juca un rol important mâine. (n.r.: Prima şicană mă sperie foarte mult, dar eu nu sunt Lando Norris. Ce crezi?) Da, este un viraj foarte dificil. Circuitul este extraordinar şi de-abia aştept cursa de mâine”, a declarat Lando Norris imediat după ce a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de Formula 1 al Italiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed