Elias Charalambous rupe tăcerea! Ce a spus despre adversarii din Europa League. Mesaj special pentru Răzvan Lucescu

Elias Charalambous rupe tăcerea! S-a aflat ce a spus despre adversarii din Europa League. Mesaj special pentru Răzvan Lucescu. Antrenorul celor de la FCSB a avut o primă reacţie despre meciurile europene ale campioanei.

Elias Charalambous se bucură că roş-albaştrii o vor întâlni pe PAOK Salonic în Europa League. Spune că Răzvan Lucescu l-a ajutat mult în cariera de antrenor.

Elias Charalambous rupe tăcerea!

Mai mult, Elias Charalambous a spus că e fericit să îl revadă pe Răzvan Lucescu. „(n.r: despre grupa din Europa League) E drăguţ, echipe mari, bune. Jucăm cu echipe diferite, United, echipe din Grecia.

Cu toţii avem o şansă, e o experienţă interesantă să joci astfel de partide. Sunt fericit că am picat cu PAOK, fosta mea echipă, am multe amintiri frumoase de acolo.

Răzvan m-a ajutat mult în cariera mea, am învăţat multe de la el.

Am fost de două-trei ori în cantonament la PAOK, urmărindu-l, şi în biroul lui. Mi-a dat câteva sfaturi. Sunt fericit să mă văd cu el.

(n.r.: E un avantaj că aţi făcut asta) E şi un dezavantaj (râde). Glumesc. E o experienţă plăcută pentru noi.

O să vă spun ceea ce am spus şi înainte. Nu ne vom duce să ne simţim bine şi să ne bucurăm. Ne vom duce să scoatem cât mai multe puncte”, a spus Elias Charalambous.

Tehnicianul cipriot al campioanei a evoluat, ca jucător, pentru PAOK în perioada 2005-2007. Până la meciul cu PAOK Salonic, campioana trebuie să se concentreze pe Superliga. Charalambous e cu gândul la disputa cu UTA care va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf.

Charalambous a subliniat că obiectivul FCSB-ului este să ia toate cele 3 puncte din disputa cu arădenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed