Decizie de ultimă oră luată de Simona Halep! Românca are un nou antrenor. Surpriză totală

Decizie de ultimă oră luată de Simona Halep! Românca are un nou antrenor. Surpriză totală. În încercarea de a reveni în topul mondial, fostul lider WTA a luat o măsură crucială.

Simona Halep l-a angajat, din nou, pe Daniel Dobre, cel cu care a câştigat turneul de la Wimbledon.

Decizie de ultimă oră luată de Simona Halep!

Simona Halep nu are de gând să renunţe la carieră. Se pregătește intens pentru revenirea pe teren și-a ales și un nou antrenor, conform sport.ro. După ce şi-a dovedit nevinovăţia în cazul de dopaj, Halep s-a pregătit sub comanda spaniolului Carlos Martinez. Colaborarea dintre cei doi pare a se fi încheiat, iar în staff-ul Simonei a revenit Daniel Dobre, spune sursa citată.

Alături de acest tehnician, Simona a reuşit performanţa carierei. A câștigat turneul de la Wimbledon în 2019, atunci când a învins-o în două seturi pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Revenirea lui Daniel Dobre în staff-ul Simonei Halep a fost anunțată neoficial chiar de sportivă în urmă cu doar câteva săptămâni. Atunci, fostul lider WTA anunța că a mers în Italia pentru a încerca să rezolve problema accidentării la genunchi.

”Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea.

A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Sper să revin curând pe teren”, anunța în urmă cu trei săptămâni Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed