Lovitură dură pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing, o nouă înfrângere categorică. Lando Norris nu i-a dat nicio şansă

Lovitură dură pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing, o nouă înfrângere categorică. Lando Norris nu i-a dat nicio şansă. Triplul campion mondial pierde teren important în lupta pentru un nou titlu.

Max Verstappen nu a avut absolut nicio şansă la pole-position în Italia. McLaren Mercedes e cea mai bună maşină de pe grilă.

Lovitură dură pentru Max Verstappen!

Britanicul Lando Norris, de la McLaren Mercedes va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Italiei, a 16-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Pentru Norris este al doilea pole position consecutiv şi al patrulea din acest sezon.

Pe locul doi în calificări s-a clasat colegul lui Norris de la McLaren Mercedes, Oscar Piastri. Pe trei a terminat George Russell, de la Mercedes. Pe patru Charles Leclerc, de la Ferrari, urmat de colegul său, pe cinci Carlos Sainz.

 

De pe şase va pleca Lewis Hamilton, de la Mercedes. Abia de pe şapte va pleca Max Verstapen, de la Red Bull Racing. Pe opt a terminat Sergio Perez, de la Red Bull. Pe nouă Alexander Albon, de la Williams şi pe zece Nico Hulkenberg, de la Haas. Cursa va avea loc duminică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed