Dan Petrescu l-a dat afară imediat! Primul jucător la care a renunţat după eliminarea ruşinoasă din Conference League. Este oficial

Dan Petrescu l-a dat afară imediat! Primul jucător la care a renunţat după eliminarea ruşinoasă din Conference League. Este oficial. Formaţia din Gruia începe curăţenia după ce a ratat Europa în acest sezon.

Dan Petrescu a renunţat la unul dintre jucători, după eliminarea din play-off-ul Conference League.

Dan Petrescu l-a dat afară imediat!

Dan Petrescu a renunţat la Armend Thaqi, jucător care a ajuns la CFR Cluj în urmă cu doar două luni, de la Ballkani, formație din Kosovo. Anunţul oficial tocmai a fost făcut pe reţelele de socializare de către oamenii lui Neluţu Varga.

”Mulțumim, Armend Thaqi! Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Armend Thaqi au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mult succes în carieră, Armend!”, au notat ardelenii.

Thaqi a jucat 5 partide în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu. Acesta a fost utilizat în meciurile de campionat, cu Dinamo, Rapid, CSU Craiova și U Cluj. A evoluat şi într-un duel cu Neman Grodno, din preliminariile Conference League.

Fundașul de 31 de ani a mai jucat pentru: KF Hajvalia, FC Prishtina, KF Gjilani și FC Ballkani. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pentru CFR Cluj au rămas acum bătăliile din Superliga, dar şi cele din Cupa României. Eliminarea din Conference League va produce un adevărat cutremur financiar la formaţia lui Neluţu Varga. Este de aşteptat ca ardelenii să renunţe la mai mulţi jucători.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed