Mihai Stoica a dat verdictul! Cu ce l-a comparat pe Darius Olaru. Cuvinte uriaşe după calificarea din Europa League

Mihai Stoica impresionat la maxim de abilitățile lui Darius Olaru. Managerul oficial al campioanei României sugerează să se facă o marcă de telefon după energia pe care jucătorul o are.

FCSB s-a calificat în faza principală Europa League după ce Darius Olaru a reușit să bage mingea în poartă după un șut de la colțul scurt. Partida cu LASK terminându-se cu scorul de 2-1, la general.

Mihai Stoica a dat verdictul! Cu ce l-a comparat pe Darius Olaru

Mihai Stoica este impresionat până peste cap de abilitățile de care Darius Olaru continuă să dea dovadă. Managerul oficial al FCSB-ului este convins că, dacă s-ar face o marcă de telefon după Olaru, „la 0 la sută baterie, nu s-ar închide”.

„La el dacă exista un telefon marca Olaru nu s-ar închide la 0% baterie! Eu nu am mai întâlnit aşa ceva, un jucător să facă ce face el. Faza golului – marca Olaru. La portar poţi să îi reproşezi doar că nu are 3m înâlţime!”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

În urma tragerii la sorți, avută loc vineri, 30 august, FCSB și-a aflat adversarele din Europa League.

Roș-albaștrii se vor duela cu Rangers în deplasare și cu Manchester United la București. FCSB-ul va trebui să se dueleze și cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, în Grecia, iar cu Olympiacos, acasă. Midtjylland, a cincea adversară a roș-albaștrilor va veni tot la București, iar cu Qarabag, FCSB-ul va juca în deplasare.

Penultima adversară a echipei patronate de Gigi Becali este Hoffenheim, cu care se va duela în Germania. Ultima, dar nu cea din urmă, este RFS, care se va deplasa la București.

Programul meciurilor va fi stabilit de UEFA sâmbătă, 31 august.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed