Florin Prunea, şocat! Decizia lui Gigi Becali l-a lăsat fără cuvinte. Ce i-a făcut milionarul lui Elias Charalambous

Florin Prunea, şocat! Decizia lui Gigi Becali l-a lăsat fără cuvinte. S-a aflat ce i-a făcut milionarul lui Elias Charalambous. După calificarea în grupa de Europa League, latifundiarul din Pipera a făcut totul public.

Gigi Becali a dezvăluit că Elias Charalambous are o primă de 200.000 de euro după calificarea din Europa.

Florin Prunea, şocat!

FCSB s-a calificat în faza ligii Europa League, după ce în play-off a trecut de LASK Linz, scor 2-1 la general. FCSB le va înfrunta pe Manchester United, Olympiacos, Midtjylland și RFS, iar în deplasare va juca cu Rangers, PAOK Salonic, Qarabag și Hoffenheim.

Jucătorii și cei din staff vor încasa sume importante de bani pentru performanța reușită, așa cum a anunțat patronul.  ”Au în contract primele. Așa le au. Charalambous, pentru Europa League, are 200.000€. Ăla, cu 4, stai jos. 4, stai jos, dar 200.000€ primă. La Champions (n.r. League) avea 300.000€”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Florin Prunea spune că suma pe care urmează să o primească antrenorul roș-albaștrilor este una foarte mare. “200.000€ primă? Eu n-am mai auzit așa ceva. Poate doar dacă te duci în Champions League… A fost generos Gigi”, a spus fostul portar al naționalei.

Tehnicianul cipriot avea un salariu de 5.000 de euro. După ce FCSB a câștigat titlul, patronul i l-a triplat. În prezent, acesta câștigă lunar suma de 15.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed