Dorinel Munteanu face anunţul serii! A râs de Bernd Storck la finalul meciului: ‘N-au ajuns la poartă şi au măsurat porţile’ + Mesaj pentru Mircea Lucescu

Dorinel Munteanu face anunţul serii! A râs de Bernd Storck la finalul meciului. Antrenorul german a observat că o poartă este mai mică. S-a lucrat la ea şi meciul a început mai târziu.

Dorinel Munteanu râde de antrenorul lui Sepsi. Spune că echipa covăsneană nici n-a ajuns la poartă. Oţelul a bătut, scor 2-0, şi a egalat liderul din Superliga, U Cluj.

Dorinel Munteanu face anunţul serii!

„Fără falsă modestie nu am dat nicio şansă adversarului. Am mai avut şi alte ocazii. Trebuie să ne pregătim bine că urmează meciuri importante. Am fost bine organizaţi, agresivi. Au înţeles ce vreau de la ei. Au respectat ceea ce am discutat cu ei.

L-am preferat pe Pop în ultima clipă. Am fost inspirat. A marcat bine, îi felicit pe toţi. Nu înţeleg de ce a apelat la astfel de lucruri. Echipa lui nu a ajuns la poarta noastră”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dorinel Munteanu a vorbit şi despre o nouă achiziţie, dar şi despre debutul lui Mircea Lucescu la echipa naţională. „Aş vrea să mai aduc un jucător sau doi. Vedem în funcţie de buget. Suntem codaşi din punct de vedere al Superligii. Nu va pleca nimeni.

Nu va fi uşor. A făcut un lot cu jucători noi. E responsabil de rezultate. Cred că ne vom califica în Liga Naţiunilor şi cu speranţe de Mondiale”, a mai spus antrenorul Oţelului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed