Jaqueline Cristian face senzaţie la US Open! O nouă victorie importantă pentru româncă. Suma importantă pe care a câştigat-o

Jaqueline Cristian face senzaţie la US Open! O nouă victorie importantă pentru româncă. Suma importantă pe care a câştigat-o. Dacă în proba de simplu a fost eliminată încă din turul inaugural, la dublu e în mare formă.

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la US Open, în proba de dublu. Împreună cu Angelica Moratelli, din Italia, românca s-a calificat, vineri, în turul trei.

Jaqueline Cristian face senzaţie la US Open!

Jaqueline Cristian şi partenera sa au eliminat în turul doi echipa Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA), în minim de seturi. scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o oră şi 24 de minute.

În faza următoare, Cristian şi Moratelli vor înfrunta perechea care se va impune în meciul Gabriela Dabrowski/Erin Routliffe (Canada/Noua Zeelandă), cap de serie 1 – Catherine Harrison/Alicja Rosolska (SUA/Polonia).

S-a aflat şi suma pe care au câştigat-o românca şi italianca pentru accesul în turu 3 la US Open. Prin calificarea în turul trei, echipa Cristian/Moratelli şi-a asigurat un premiu de 63.000 de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed