Gigi Becali a dat ordin! Ce este obligat să facă Elias Charalambous. Anunţ clar al şefului de la FCSB

Gigi Becali a dat ordin! S-a aflat ce este obligat să facă Elias Charalambous. Anunţ clar al şefului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a făcut calculele după ce a aflat cu cine va juca echipa sa în grupa de Europa League.

FCSB a obținut calificarea în faza ligii Europa League după ce a trecut în play-off de LASK Linz, scor 2-1 la general. Gigi Becali este optimist.

Gigi Becali a dat ordin!

FCSB a aflat adversarele cu care va da piept în a doua cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent. Pe teren propriu, FCSB le va înfrunta pe Manchester United, Olympiacos, Midtjylland și RFS. În deplasare va juca cu Rangers, PAOK Salonic, Qarabag și Hoffenheim.

Gigi Becali a făcut calculele. A spus câte puncte trebuie să câştige FCSB în grupă, conform digisport.ro.

”Cu Manchester United e greu. În deplasare la Rangers, nu știu, putem să-i învingem, nu știu. La PAOK putem învinge. Cele trei puncte le putem lua noi acolo, în infern. Acasă, cu Olympiakos, putem un punct.

În deplasare, la Qarabag, eu zic că putem lua trei puncte. Cu Midtylland facem un punct. În deplasare, cu Hoffenheim, să zicem că pierdem și noi. Cu Riga, acasă, trei puncte.

Ne ies 15 puncte. Trece trei puncte și cu Rangers, ca să-l răzbunăm pe Ianis. Este extraordinar de greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali.

Dacă spusele patronului s-ar adeveri și echipa antrenată de Elias Charalambous ar obține 15 puncte. Astfel, ar termina, mai mult ca sigur, undeva între locurile 9-24.

În noul format din Europa League nu vor exista grupe, ci un clasament general, cu toate cele 36 de participante. Primele opt clasate vor merge direct în optimile competiției. Formațiile clasate pe locurile 9-24 vor juca un play-off de calificare. Ocupantele pozițiilor 25-36 vor fi eliminate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed