Marius Şumudică a luat decizia! Ce urmează să se întâmple la Rapid. Anunţ oficial

Rapid a anulat cantonamentul de vară propus, inițial, la Curtea de Argeș, ce urma să se desfășoare în pauza competițională! Motivul pentru care giuleștenii nu vor mai efectua pregătirea se datorează numeroaselor convocări care au avut loc, la echipa națională.

Chiar dacă nu vor părăsi Capitala, Rapid se va antrena la baza Constructorul și va disputa un meci amical cu CS Mioveni.

Ce urmează să se întâmple la Rapid!

Crist Manea este singurul fotbalist din lotul celor de la Rapid, care a fost chemat în cadrul primei reprezentative, pentru partidele României cu Kosovo și Lituania.

La lotul U21, pentru meciurile cu Muntenegru și Finlanda, au fost convocați Andrei Borza, Rareș Pop, Cristian Ignat și Cătălin Vulturar.

La lotul U20 a fost convocat din lotul rapidiștilor doar Omar El Sawy.

„Foarte mulți jucători au fost convocați la echipele naționale, iar cantonamentul de la Curtea de Argeș a fost anulat. Jucătorii rămași se vor pregăti la Baza Constructorul. Amicalul cu CS Mioveni se va disputa la finalul săptămânii viitoare!”, a transmis clubul Rapid, pe Facebook.

În ceea ce îi privește pe jucătorii străini, doar Timotej Jambor și Diogo Mendes au fost selectați pentru a reprezenta naționala U21 a Slovaciei, respectiv naționala Capului Verde. Cel din urmă nu își va reprezenta țara, fiind accidentat la gleznă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed