Olimpiu Moruțan şi-a decis viitorul! La ce echipă îşi va continua cariera tricolorul. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Deși nu este apt de joc, Olimpiu Moruțan a luat decizia finală! Va reveni la Pisa, în Serie B, însă nu va evolua în acest an. Sunt detalii de ultimă oră care ies la iveală despre transferul internaționalului român.

Moruțan va fi împrumutat, timp de un sezon, în Italia. Documentul ce atestă mutarea mijlocașului, de la Galatasaray la Pisa, prevede și o opțiune de transfer definitiv.

Olimpiu Moruțan și-a decis viitorul!

Dragoș Sârbu, reprezentantul firmei lui Giovanni Becali, se află, în prezent, la Istanbul. Astăzi se vor stabili ultimele detalii ale înțelegerii, iar internaționalul român urmează să semneze. Înainte de toate, Moruțan a efectuat vizita medicală.

Se pare că Moruţan urmează să semneze cu Pisa. Salariul său va fi plătit jumătate de Pisa și jumătate de Galatasaray până în vara lui 2025, conform fanatik.ro.

Pisa are opțiune de cumpărare în 2025 pentru Olimpiu Moruțan. Vestea proastă pentru Olimpiu Moruțan este că nu va mai juca în 2024, va reveni pe teren abia în luna ianuarie. Din momentul în care va semna va fi jucătorul celor de la Pisa.

A fost consultat și de doctorul celor de la Pisa, am vorbit și cu impresarii jucătorului. Lucrurile sunt în regulă, se știe deja și perioada de absență. Pisa și-a dat acordul pentru transfer, la fel ca și Galatasaray.

Dragoș Sârbu reprezintă firma Becali Sport, a fost la Istanbul pentru a pune la punct ultimele detalii!, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed