Elias Charalambous pierde un jucător! Decizia de ultimă oră după calificarea în Europa League. Gigi Becali a spus clar

Elias Charalambous pierde un jucător! Decizia de ultimă oră după calificarea în Europa League. Gigi Becali a spus clar. Renunţă la unul dintre fotbaliştii importanţi de la campioană.

Elias Charalambous se va despărţi de jucător imediat după ce a calificat-o pe FCSB în Europa League.

Elias Charalambous pierde un jucător!

Unicul gol al partidei a fost marcat de căpitanul Darius Olaru în prelungirile partidei. Asta după o acțiune individuală încheiată cu un șut puternic, la care portarul advers nu a putut interveni.

Nana Antwi nu l-a impresionat pe finanțatorul campioanei. A fost scos, de ceva timp, de pe lista UEFA și din lotul înregistrat la LPF pentru Superliga. Gigi Becali nu vrea să renunțe la el și îl va trimite la o altă echipă din Superliga. Acolo poate prinde mai multe minute în acest sezon. În ultima vreme s-a zvonit că Hermannstadt ar fi favorită pentru transferul fundașului dreapta.

„Îl dăm împrumut. Am avut ofertă să-l dau, dar îl dăm împrumut. Am încredere în el”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Pentru postul său, FCSB are deja două soluții. Pe lângă experimentatul Valentin Crețu, la echipă a revenit Alexandru Pantea, care reprezintă și o soluție pentru regula U21. În acest sezon, Nana Antwi a bifat deja șase meciuri pentru cei de la FCSB, în Superliga, preliminariile UEFA Champions League și Supercupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed