Mihai Pintilii rupe tăcerea! Dezvăluiri de ultimă oră despre adversarele celor de la FCSB. Ce i-a cerut lui Gigi Becali

FCSB și-a aflat rivalele din grupa principală din Europa League! Mihai Pintilii este bucuros că roș-albaștrii vor primi în Capitală, cu brațele deschise, unele dintre cele mai puternice echipe din Europa.

FCSB va avea șansa să se dueleze cu Manchester United, Olympiakos, Midtjylland și RFS (pe teren propriu), dar și cu PAOK Salonic, Glasgow Rangers, Qarabag şi Hoffenheim (în deplasare).

Dezvăluiri de ultimă oră despre adversarele celor de la FCSB!

Meciurile din faza ligii vor avea loc la 25/26 septembrie, 3 octombrie, 24 octombrie, 7 noiembrie, 28 noiembrie, 12 decembrie, 23 ianuarie şi 30 ianuarie.

Mihai Pintilii, antrenorul secund al campioanei României, este extrem de încântat de următoarele dueluri programate. Se așteaptă ca audiența din tribune, la meciurile de pe teren propriu, să întreacă orice record înregistrat, până în prezent, în România.

„O să fie o experienţă frumoasă pentru băieţi. Ne bucurăm că jucăm cu Manchester United acasă, o să fie stadionul plin. Nu mai contează rezultatul, e important să se bucure de fotbal.

Rangers, Manchester United, PAOK, Olympiacos sunt echipe puternice. Cu celelalte este 50%-50%. Eu am zis că ar fi bine să jucăm cu Midtjylland.

Cred că va fi mai interesant meciul cu Răzvan Lucescu, cu PAOK. Mă bucur că am picat cu PAOK, acolo e o atmosferă senzaţională. Este o experienţă pentru noi şi pentru jucători.

Mi-e greu să dau un pronostic de puncte. Luăm fiecare meci în parte. Noi ne propunem să trecem mai departe, acum vedem dacă vom reuşi. Nimic nu este imposibil!”, a declarat, la digisport.ro, antrenorul secund al FCSB-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed