Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Marius Şumudică, direct vizat

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Marius Şumudică, direct vizat. Urmează un meci crucial pentru cele două formaţii.

Pentru băieţii lui Costel Gâlcă urmează un nou meci crucial. Asta după înfrângerea dramatică în faţa celor de la Dinamo.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă!

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publice brigăzile partidelor care se vor disputa sâmbătă. Arbitrul Istvan Kovacs, cel mai bun fluieraş din România, va conduce la centru partida CSU Craiova – FC Rapid, care se va disputa sâmbătă, în etapa a opta din Superliga.

Primul meci al zilei de sâmbătă, Hermannstadt – Poli Iaşi, va fi arbitrat de Andrei Moroiţă. În primul meci al zile, se duelează două formaţii care ar putea să se bată la evitarea retrăgradării în acest sezon. Este vorba despre Hermannstadt şi Poli Iaşi.

Brigăzile complete de la cele două confruntări:

Hermannstadt – Politehnica Iaşi, ora 18.30

Arbitri: Andrei Moroiţă – Alexandru Cerei, Ionuţ Traian Neacşu – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Radu Petrescu, Vasile Marinescu

Observator: Marcel Savaniu

Meciul serii este duelul dintre Costel Gâlcă şi Marius Şumudică. CSU Craiova speră să-şi revină după înfrângerea cu Dinamo. De partea cealaltă, Rapid e în revenire de formă după numirea lui Marius Şumudică. Tocmai a câştigat primul meci, în deplasare, contra celor de la Poli Iaşi.

CSU Craiova – FC Rapid, ora 21.30

Arbitri: Istvan Kovacs – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu – Cătălin Busi

Arbitri VAR: Cătălin Popa, Marius Omuţ

Observator: Octavian Şovre.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed