Mutarea momentului în Europa! Jucătorul de naţională care a schimbat campionatul. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu partenera sa celebră / Foto

Mutarea momentului în Europa! Jucătorul granzilor din Anglia pleacă după 7 ani petrecuți pe ”Old Trafford”. Mijlocașul englez se mută în campionatul din Italia, pnsă nu singur, ci însoțit de iubita lui.

Scott McTominay a prins un transfer de 30 de milioane de euro. Mijlocașul dă jos tricoul celor de la Manchester United după 7 ani.

Mutarea momentului în Europa!

Granzi de la Manchester United au bătut palma cu Napoli iar mutarea urmează să se facă în cel mai scurt timp.

Pe lângă cei 30 de miloane de euro, oficialii de pe ”Old Trafford” au obținut și drepturile federative, iar la un viitor transfer vor obține un anumit procent din înțelegere.

În primă instanță oficialii de la Napoli au oferit suma de 25 de milioane de euro, însă Manchester nu a vrut să mai lase din preț, iar pentru a nu-l pierde au fost dispuși să ofere 30 de milioane de euro.

Totuși, Scott McTominay nu va pleca singur din Anglia. Acest se iubește cu frumoasa Cameron Reading, considerată una dintre cele mai frumoase iubite, și se vor muta împreună la Napoli.

Potrivit Daily Star, logodnica lui Scott este fotomodel, însă se ocupă și cu investiții în cadrul Fortress Capital. Cam este foate activă pe rețelele de socializare, acolo unde are deste 36 de mii de urmăritori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed