Anunţ crucial pentru Elias Charalambous! Cu cine se bate FCSB în grupele Europa League. Adversari infernali pentru campioana din Superliga

Anunţ crucial pentru Elias Charalambous! S-a aflat cu cine se bate FCSB în grupele Europa League. Adversari infernali pentru campioana din Superliga. După ce a eliminat-o pe Lask Linz, campioana a revenit după 7 ani în grupele Europa League.

Echipa lui Elias Charalambous va avea parte de 8 meciuri de senzaţie, împotriva unor adversari uriaşi.

Anunţ crucial pentru Elias Charalambous!

Băieţii lui Elias Charalambous au început mai slab noua ediţie de Superliga. În acest moment, FCSB se află pe penultimul loc. Totuşi, are un meci mai puţin, în faţa celor de la FC Botoşani.

Campioana s-a concentrat însă pe cupele europene. După ce a ratat grupele Champions League, a reuşit să se califice în grupele Europa League, în noul format. Vor fi 8 partide pentru FCSB. Primele 6 meciuri vor avea loc în această toamnă, iar ultimele două în ianuarie 2025.

 

Echipa lui Charalambous se va duela cu Rangers în grupa principală. Meciul va avea loc în Scoţia, pe Ibrox Park. Apoi, a doua adversară pentru FCSB va fi Manchester United. Disputa va avea loc la Bucureşti, pe Arena Naţională. Echipa lui Gigi Becali se va duela în deplasare şi cu PAOK Salonic. Disputa va avea loc în deplasare. Ţintarul partidelor urmează să fie anunţat abia sâmbătă.

A patra adversară pentru FCSB va fi Olympiakos. Disputa va avea loc la Bucureşti, pe Arena Naţională. A cincea adversară a campioanei este Midtjylland. De asemenea, şi acest meci va avea loc la Bucureşti. Qarabag va fi şi ea, de asemenea, adversara campioanei. Disputa va avea loc în deplasare. FCSB va juca şi în Germania, contra celor de la Hoffenheim. Ultima adversară a campioanei este RFS din Lituania. Disputa va avea loc în Bucureşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed