Gigi Becali vrea să-l dea afară imediat! Jucătorul aflat în pericol după calificarea în grupele Europa League. Dezvăluiri incendiare din interior

Gigi Becali vrea să-l dea afară imediat! Jucătorul aflat în pericol după calificarea în grupele Europa League. Dezvăluiri incendiare din interior. Latifundiarul din Pipera nu mai suportă gafele făcute de către Vlad Chiricheş.

Chiar dacă echipa sa e în grupele Europa League, Gigi Becali vrea să ia o decizie radicală. Speră să scape de cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

Gigi Becali vrea să-l dea afară imediat!

Vlad Chiricheş a comis-o din nou. În minutul 90, Adil Taoui a scăpat singur cu Ștefan Târnovanu. Portarul a reuşit să pareze şutul jucătorului de la Lask Linz. Faza de atac a celor de la Linz a venit după o nouă gafă a lui Vlad Chiricheș. A dat o pasă greșită la mijlocul terenului.

Exasperat de noua gafă a fundașului central, Gigi Becali vrea să scape de jucător, conform digisport.ro. Finanțatorul vrea neapărat un fundaș central și a pus ochii pe Mihai Popescu (31 de ani), de la Farul, mai spune sursa citată.

Chiricheș, cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB, a fost rezervă la meciul retur dintre FCSB și Lask Linz. A intrat pe teren în repriza a doua, minutul 72, după ce Adrian Șut s-a accidentat. A părut destul de sigur pe el, dar a gafat în minutul 90, iar austriecii au beneficiat de o mare ocazie de a marca.

Becali, pe de o parte, pare tentat să rezilieze contractul cu Chiricheș. Nu vrea însă să ia o decizie pripită, mai ales până nu aduce un alt fotbalist pe acest post. La FCSB mai este și Denis Haruț. Fundașul central a fost scos de pe lista UEFA pentru a i se face loc lui Florin Tănase. Becali insistă pentru Popescu de la Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed