Final de drum pentru Ianis Hagi! Anunţul de ultimă oră al scoţienilor. S-a aflat după dezvăluirile lui Gigi Becali

Final de drum pentru Ianis Hagi! Anunţul de ultimă oră al scoţienilor. S-a aflat după dezvăluirile lui Gigi Becali. Tricolorul pare că nu mai are nicio şansă să revină la prima echipă a lui Rangers.

Gigi Becali vrea să discute cu Gică Hagi și îi garantează că Ianis Hagi va fi titular în toate cele 8 meciuri din grupa de Europa League.

Final de drum pentru Ianis Hagi!

Scoţienii au reacţionat imediat, conform Daily Record. Sursa citată spune că Rangers ia în calcul să-i rezilieze acordul scadent în 2025. Asta dacă nu se ajunge la o înțelegere în privința rămânerii mijlocașului român la echipă.

În schimb, Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Spune că vrea să facă o înțelegere cu Gică Hagi și să-l aducă pe Ianis la FCSB, pentru ca mijlocașul ofensiv să joace în Europa League.

„O să vorbesc mâine (n.r. – azi) cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Dacă ar ajunge la FCSB, Ianis Hagi s-ar bate pentru un post de titular cu Marius Ștefănescu, Baeten și David Miculescu. Ar putea fi o variantă și pentru posibila înlocuire a lui Darius Olaru.

Ianis Hagi a fost dorit și de Rapid în această vară. Giuleștenii s-au înțeles cu Rangers, dar jucătorul a refuzat să vină în Superliga. Tatăl lui a declarat că Ianis va mai juca în România doar la Farul Constanța.

Trimis să se pregătească la echipa B a clubului, el l-a contrazis deunăzi pe managerul Phillipe Clement, afirmând că nu și-a dorit niciodată să plece. Şi Gică Hagi i-a făcut praf pe cei de la Rangers, pentru că scoțienii i-au expediat fiul la echipa a doua. Ceea ce la multipla campioană a Scoției a declanșat o adevărată furtună internă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed