Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţul care îi va speria pe rivali. Marele obiectiv al celor de la FCSB

Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţul care îi va speria pe rivali. Marele obiectiv al celor de la FCSB. Gigi Becali va fi extrem de mulţumit atunci când va auzi ce a spus jucătorul său.

Vedeta lui Elias Charalabous era în culmea fericirii după calificarea celor de la FCSB în grupele Europa League, după o pauză de 7 ani.

Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit!

Jucătorul lui Elias Charalambous spune că nu e de ajuns. Risto Radunovic a declarat că obiectivul pentru sezonul viitor este calificarea în faza principală a Champions League, după ce obiectivul a fost ratat în acest sezon.

Risto Radunovic visează deja la faza principală din Champions League, după ce FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League. „LASK e o echipă foarte bună, a fost un meci puternic, cu miză. Am fost mai pragmatici, am arătat că vrem să câștigăm. Am vrut să jucăm în Europa League, mă bucur pentru acest rezultat. Europa League e la fel de puternică ca Champions League.

De mulți ani n-am fost pe scenă europeană, s-a simțit. Am încredere în echipă, la anul vrem să repetăm rezultatul din campionat, să îndreptăm lucrurile și să încercăm să ajungem în Champions League. Am fost inspirați în ultimul moment, am simțit că am fost mai puternici decât ei în ultimele 20 de minute. Mă bucur că returul s-a jucat acasă, suporterii ne-au dat putere, acum sunt bucuroși și ei și noi”, a declarat Risto Radunovic, în direct la România TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed