Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Reuşită importantă la US Open. Gabriela Ruse nu le-a dat nicio şansă adversarelor

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Reuşită importantă la US Open. Gabriela Ruse nu le-a dat nicio şansă adversarelor. A reuşit să treacă de primul tur al competiţiei de dublu în minim de seturi.

Urmaşa Simonei Halep e în mare formă la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. E şi la dublu în turul 2.

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura!

Urmaşa Simonei Halep face senzaţie la US Open. Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostiuk (România/Ucraina) s-a calificat în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam US Open, de la US Open.

Ruse şi Kostiuk au trecut în primul tur de echipa Katerina Baindl/Katie Volynets (Ucraina/SUA). A fost 6-1, 7-6 (5), într-o oră şi 43 de minute.

În faza următoare, românca şi colega sa vor întâlni perechea care se va impune în meciul Lucia Bronzetti/Liudmila Samsonova (Italia/Rusia) – Katerina Siniakova/Taylor Townsend (Cehia/SUA), cap de serie 3.

Gabriela Ruse merge ceas şi în turneul de simplu. Acolo s-a calificat deja în turul 3 al competiţiei. Acolo urmează să se bată pentru un loc în optimile de finală cu Paula Badosa.

Dacă Ruse a reuşit să meargă în turul secund asta nu s-a întâmplat şi cu Monica Niculescu. Aceasta a fost eliminată încă din primul tur al tabloului de dublu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed