Dan Petrescu, dat afară?! Scandal uriaş după eliminarea ruşinoasă din Conference League: ‘Să îl lăsaţi în Cipru’ + Cuvinte dure la adresa jucătorilor

Dan Petrescu, dat afară?! Scandal uriaş după eliminarea ruşinoasă din Conference League. CFR Cluj avea 1-0 după manşa tur, dar a fost eliminată ruşinos după prestaţia penibilă din Cipru.

Dan Petrescu a fost făcut praf de fanii echipei din Gruia. Aceştia i-au cerut demisia antrenorului după această ruşine.

Dan Petrescu, dat afară?!

Fanii au luat foc după eliminarea din Conference League. L-au făcut praf pe Dan Petrescu, dar nu i-au iertat nici pe jucători. Fanii grupării din Gruia nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. CFR Cluj a fost de nerecunoscut în returul din Cipru, iar ultraşii îi cer lui Neluţu Varga să ia măsuri urgente.

„Poate pleacă Mister și scăpăm de câteva lucruri: fotbalul mizer, văicărelile continue, marele Deac care e bun doar la a mazili antrenorii obiectivi”

„Ruşine. Am merita să ne luptam anul ăsta la retrogradare, poate s-ar mai trezi unii să vadă cât de gravă e problema”

„Sper ca pe Petrescu îl lăsați în Cipru!”

„Ruşine, mercenarilor!”

„Catastrofe”

Cu probleme financiare, echipa patronată de Neluţu Varga a primit o lovitură importantă. A ratat suma uriaşă pe care ar fi primit-o dacă se califica în grupa principală a Conference League. În conturile ardelenilor ar fi intrat cel puţin 2.940.000 de euro.

Accederea în play-off-ul Conference League i-a adus lui CFR Cluj 750.000 de euro. Ardelenii au mai încasat 900.000 de euro pentru tururile precedente din Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed