Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Suma uriaşă de bani pierdută de CFR Cluj. Neluţu Varga se va enerva cumplit

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Suma uriaşă de bani pierdută de CFR Cluj. Neluţu Varga se va enerva cumplit. A fost un dezastru pentru echipa din Gruia care n-a jucat nimic în Cipru.

Echipa lui Dan Petrescu a încasat o mare ruşine. A fost învinsă la scor de neprezentare, 0-3, şi a ratat milioanele din grupele Conference League.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

Jucătorii lui Dan Petrescu au suferit un eşec umilitor în meciul cu ciprioţii de la Pafos. Jaja (28), Goldar (31) şi Tankovic (49) l-au învins pe Mihai Popa şi au scos-o pe CFR din competiţiile europene.

Cu probleme financiare, echipa patronată de Neluţu Varga a primit o lovitură importantă. A ratat suma uriaşă pe care ar fi primit-o dacă se califica în grupa principală a Conference League. În conturile ardelenilor ar fi intrat cel puţin 2.940.000 de euro.

Accederea în play-off-ul Conference League i-a adus lui CFR Cluj 750.000 de euro. Ardelenii au mai încasat 900.000 de euro pentru tururile precedente din Conference League. Calificarea în grupele Conference League i-ar fi adus lui CFR Cluj un bonus de 2.940.000 de euro, ceea ce ar fi dus încasările ardelenilor din a treia competiţie intercluburi la 4.6 milioane de euro.

La această sumă s-ar fi adăugat recompensele pentru fiecare punct din grupă. O victorie în grupele Conference League este răsplătită cu 500.000 de euro, în timp ce pentru un egal o echipă primeşte 166.000 de euro. Totul este pierdut acum şi este de aşteptat ca patronul Neluţu Varga să vrea o remaniere masivă a lotului. CFR Cluj are 30 de jucători în lotul lărgit.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed