Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Decizie uluitoare luată înaintea meciului. Cu cine o atacă FCSB pe Linz

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Decizie uluitoare luată înaintea meciului. S-a aflat cu cine o atacă FCSB pe Linz. Latifundiarul din Pipera a luat o hotărâre controversată.

Gigi Becali nu l-a introdus în teren pe Vlad Chiricheş. Asta deşi Dawa este suspendat. Nu a ascultat de nimeni înaintea returului FCSB – LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous să nu îl trimită în primul 11 pe Vlad Chiricheş. FCSB are probleme în defensivă, după ce Joyskim Dawa a fost suspendat şi ratează meciul decisiv pentru calificarea în grupa principală. Gigi Becali nu mai are încredere în cel mai experimentat jucător din lot.

Patronul roş-albaştrilor a ales să improvizeze şi să se bazeze pe cuplul de fundaşi Ngezana – Lixandru. În faţa lor i-a trimis pe Şut şi Baba Alhassan. Florin Tănase este titular în atac, iar Ştefănescu şi Daniel Popa au fost ţinut pe bancă.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Șut, Alhassan, Olaru – Băluță, Miculescu, Tănase

„Păi, nu avem ce să facem. Eu le-am spus: hai, mă, să jucăm cu Kiki fundaș central. Pentru că a jucat pe la Hagi. I-am spus lui MM, hai să jucăm cu Lixandru. Nu, domne’, că e Chiricheș.

Hai, domne’, să jucăm cu Lixandru, pentru că mi-e frică cu Chiricheș”, declarat Gigi Becali înaintea returului cu LASK, în direct la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu îl avertizase pe patronul FCSB-ului să nu îl reprofileze Lixandru. I-a cerut să îl titularizeze pe Vlad Chiricheş, dar nu a fost ascultat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed