Marius Şumudică a dat verdictul! Avertisment pentru cei de la Rapid. De ce se teme de duelul cu Costel Gâlcă

Marius Şumudică a dat verdictul! Avertisment pentru cei de la Rapid. S-a aflat de ce se teme de duelul cu Costel Gâlcă. Asta deşi cei de la CSU Craiova tocmai au pierdut primul meci din Superliga, scor 1-2 cu Dinamo.

Marius Şumudică îşi avertizează echipa. Rapid va avea un meci infernal cu CSU Craiova. Duelul e sâmbătă, 31 august, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 8-a din Superliga.

Marius Şumudică a dat verdictul!

Marius Șumudică și-a avertizat jucătorii că vor avea parte de o confruntare grea cu oltenii. Spune că trupa lui Costel Gâlcă pornește ca favorită, în partida care se va disputa pe ”Ion Oblemenco”, în Superliga.

”Cu siguranță ne va aștepta o partidă dificilă. De fapt toate meciurile sunt grele. Întâlnim o echipă bună, o echipă care ne este superioară în momentul de față din punct de vedere al punctajului, e clar. Va fi o luptă și vom vedea. Am mai câștigat câteva zile de antrenament.

Încerc să schimb mentalitatea, agresivitatea, modul de lucru. Nu este ușor, dar sunt ferm convins că pe zi ce trece vom arăta din ce în ce mai bine și mergem să ne batem, cu toate că, în opinia mea, plecăm cu șansa a doua în acest joc.

Sper să mă întorc cu un punct sau cu trei puncte, deoarece orice punct este important pentru target-ul nostru de a ajunge în play-off. Orice meci este important, indiferent dacă este cu ultima clasată sau cu prima clasată, noi îl vom trata la fel”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed