Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Avertismentul antrenorului pentru propria echipă. Ce le-a transmis jucătorilor înaintea meciului

Răzvan Lucescu, mesaj clar pentru jucătorii de la PAOK Salonic. Tehnicianul român și-a pregătit echipa pentru meciul retur din play-off-ul Europa League, deși este deja cu un picior în calificări.

PAOK Salonic va juca joi seara returul play-off-ului, cu Shamrock Rovers, la Dublin. Meciul se va desfășura începând cu orele 22:00.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Cu toate că nu le-a dat trept de apel adversarilor de la Shamrock Rovers, în meciul tur, după un scor de 4-0, Răzvan Lucescu își dorește o calificare ca la carte, astfel că le cere jucătorilor săi o victorie și în deplasare.

„Nu ştiu ce pot spune despre starea de spirit a echipei în această situaţie. Eu găsesc motivaţia ca un lucru pe care jucătorii trebuie să îl înţeleagă. În fotbal, dacă nu tratezi asemenea situaţii cum trebuie, vei fi pedepsit.

Ştim că nimic nu este decis înaintea fluierului de final. Am jucat doar primul meci şi mai avem unul de disputat. Vrem să câştigăm şi al doilea meci. Jucăm în deplasare, trebuie tratată partida cu seriozitate.

Trebuie să luptăm pentru victorie, una care ne ajută să avem încredere şi pentru meciurile care urmează. Aceasta este logica cu care pregătim acest meci”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă, potrivit gazzetta.gr.

PAOK urmează să joace cu Atromitos, în campionatul intern, duminică, de la ora 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed