Mihai Stoica, intervenţie în forţă! Îi ia apărarea jucătorului umilit de Gigi Becali. Anunţ clar înaintea duelului cu Lask Linz

Mihai Stoica, intervenţie în forţă! Îi ia apărarea jucătorului umilit de Gigi Becali. Anunţ clar înaintea duelului cu Lask Linz. Oficialul celor de la FCSB continuă să aibă încredere în Marius Ştefănescu.

Mihai Stoica nici nu se gândeşte că FCSB ar putea renunţa la Marius Ştefănescu. Asta deşi jucătorul a fost făcut praf de Gigi Becali în nenumărate rânduri.

Mihai Stoica, intervenţie în forţă!

Marius Ştefănescu a fost criticat la scenă deschisă de patron. Latifundiarul din Pipera a avut chiar un discurs dur la adresa fostului jucător de la Sepsi. Asta după prestaţiile modeste din acest început de sezon.

Declaraţiile patronului de la FCSB au dus la mai multe zvonuri legate de o posibilă revenire a lui Marius Ştefănescu la Sepsi, echipa de la care tocmai a plecat vara aceasta. Mihai Stoica a intervenit. Spune că nici nu se pune probelma ca Ştefănescu să părăsească formaţia roş-albastră.

Are încredere în jucător şi îl consideră la fel de important ca Florinel Coman sau Dennis Man, conform primasport.ro. Ambii au avut nevoie de mai mult timp la dispoziţie pentru a se acomoda la FCSB.

„(n.r. despre interesul lui Sepsi pentru Marius Ștefănescu) Nu, nu se pune problema. Nu există așa ceva. Toți avem foarte mare încredere în Marius Ștefănescu. Spuneți-mi și mie ce fotbalist, de când a apărut la noi, a fost cel mai bun. Niciunul. Coman? A trebuit să așteptăm mult. Dennis Man, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed