Debut cu ghinion pentru tricolor! A gafat de la primul meci. Mircea Lucescu trebuie să ştie / Video

Mircea Lucescu trebuie să știe de debutul mai puțin norocos al tricolorului. Portarul echipei naționale a României a avut primul meci în tricoul noii sale echipe antrenate de Cosmin Contra.

Florin Niţă a semnat cu echipa la care este legitimat căpitanul și colegul său de la echipa națională.

Debut cu ghinion pentru tricolor!

Miercuri seara, Damac a jucat în deplasare cu Al Hilal, iar Florin Niță și-a făcut debutul la echipă, fiind titular incontestabil.

Echipa antrenată de Cosmin Contra a pierdut, din păcate, cu scorul de 3-2, fiind de astfel a doua înfângere a echipei din acest nou sezon al campionatului din Arabia Saudită.

Al Hilal a marcat încă din minutul 18, însă golul a fost anulat de VAR din cauza off-side-ului. Totuși, jucătorii echipei lui Jesus Jorge au reușit să marcheze în prelungirile primei reprize, în minutul 45+5, prin Aleksandar Mitrovic, marcatorul golului anulat.

Damac a reușit să egaleze imediat după pauză, în minutul 49, prin Kamano, iar la scurt timp au reușit să treacă în avantaj, prin golul lui Diallo.

Deși a avut câteva ocazii în care a apărat, Florin Niță a luat gol în minutul 73, cei de la Al Hilal reușit să stabilească egalitatea, iar în minutul 84, tot Aleksandar Mitrovic a astabilit rezultatul final 3-2, printr-un assist dat de Al Juwayr, marcatorul golului de 2-2.

În primă instanță faza a fost suspectă de off-side, iar după o analiză VAR, Istvan Kovacs, arbitrul meciului, a validat golul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tricolorul lui Mircea Lucescu, ameninţat! Cuvinte dure la adresa românului. Antrenorul l-a făcut praf

Denis Drăguș a fost avertizat de către antrenorul celor...

Mihai Stoica se teme de Petrolul! Avertisment pentru propria echipă. Ce este obligată să facă FCSB

Mihai Stoica avertizează jucătorii înaintea confruntării dintre FCSB și...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed