Jucătorul pe care Gigi Becali îl dă afară imediat! Nu mai are nicio şansă: ‘Avem o înţelegere’

Jucătorul pe care Gigi Becali îl dă afară imediat! Nu mai are nicio şansă să prindă echipa şi îi va fi reziliat contractul imediat. Chiar dacă latifundiarul din Pipera avea mare încredere în el, acum a ajuns să se dispenseze de fotbalist.

După o campanie de transferuri furibundă, Gigi Becali începe să şi dea afară jucători. I-a luat pe David Miculescu, Bogdan Rusu, Radu Boboc, Marco Dulca și pe Eduard Radaslavescu, dar acum se va despărți de Ivan Mamut.

Jucătorul pe care Gigi Becali îl dă afară imediat!

Anunţul a fost făcut de către managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica. FCSB a ajuns la un acord cu Ivan Mamut, iar atacantul o să își rezilieze contractul cu formația roș-albastră.

„Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orangesport.ro.

Ivan Mamut la venit la FCSB alături de Andrei Burlacu, după ce Gigi Becali și Mihai Rotaru au ajuns la un acord în ceea ce privește un schimb de jucători în care era implicat și Ionuț Vînă. Gigi Becali l-a comparat, în trecut, cu Karim Benzema, dar acum a ajuns să-l dea afară.

„Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul.

Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei. Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit!”, a spus Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan, scor 2-1, în sezonul trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed