Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! CSU Craiova şi-a pierdut vedeta. Jucătorul, prezentat oficial la noua echipă

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! CSU Craiova şi-a pierdut vedeta. Jucătorul, prezentat oficial la noua echipă. Este vorba despre unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei craiovene.

Costel Gâlcă l-a pierdut pe Alexandru Crețu, unul dintre titularii celor de la CSU Craiova. Jucătorul tocmai a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă!

Mijlocașul defensiv a plecat de la echipa lui Costel Gâlcă şi ajuns în Arabia Saudită. Va evolua la Al-Wehda. Alexandru Crețu a părăsit-o pe CSU Craiova, după trei sezoane petrecute pe „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru urmează să primească 300.000 de euro în schimbul fotbalistului care era titular incontestabil la echipă care se află pe locul al doilea, după primele șapte etape din Superliga, cu 14 puncte obținute. Crețu a ajuns la Craiova, în 2021, după ce a fost adus, pe gratis, de la FCSB, formație pentru care a evoluat doar în 7 partide.

Alexandru Crețu a evoluat în 123 de partide și a marcat 16 goluri pentru CSU Craiova şi este cotat la 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A mai evoluat la NK Maribor și Olimpija Ljubljana.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed