Dan Petrescu îşi pierde vedeta! Dezvăluiri de ultimă oră despre atacant. Ar putea să plece după meciul din Conference League

Dan Petrescu îşi pierde vedeta! Dezvăluiri de ultimă oră despre atacant. Ar putea să plece după meciul din Conference League. Este vorba despre unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din Gruia.

Dan Petrescu l-ar putea pierde pe Daniel Bîrligea. Atacantul celor de la CFR Cluj se află pe lista de transferuri a celor de la Como, formație nou-promovată în Serie A.

Dan Petrescu îşi pierde vedeta!

După ce l-a pierdut pe Răzvan Sava, Dan Petrescu ar putea să fie nevoit să renunţe şi la Daniel Bîrşigea. Ardelenii au anunțat că nu vor fi purtate negocieri privind transferul niciunui jucător până la returul cu Pafos, din play-off-ul Conference League. În ciuda acestor lucruri, Como nu pare dispusă să renunțe la transferul lui Bîrligea. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunțat că atacantul român încă se află pe lista lui Cesc Fabregas, antrenorul lui Como.

Mai mult, Bîrligea ar fi singurul atacant pe care Como dorește să îl transfere până la finalul perioadei de mercato. Rămâne de văzut dacă oficialii lui CFR Cluj se vor răzgândi și vor da curs discuțiilor pentru mutarea internaționalului român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed