S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Ce se întâmplă, de fapt, cu tricolorul. Dezvăluiri neştiute despre jucătorul lui Rangers

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Ce se întâmplă, de fapt, cu tricolorul. Dezvăluiri neştiute despre jucătorul lui Rangers. Situaţia sa de la clubul scoţian nu e deloc una bună. A fost trimis la echipa a doua.

Tatăl lui Ianis Hagi, Gică Hagi, a făcut scandal. Acum, şi Florin Lovin sare în apărarea jucătorului.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

Fostul fotbalist de la FCSB dă de pământ cu echipa scoţiană. Florin Lovin a spus clar. Rangers nu gestionează corect cazul Ianis Hagi. Este vorba despre un jucător care a pus umărul la titlul câștigat în urmă cu trei ani și s-a accidentat grav la gruparea scoțiană.

„Rangers nu gestionează situaţia cum trebuie. E un jucător care s-a accidentat la echipa mare, îl poţi acuza de orice, dar nu că e indolent, nesimţit. Valoarea e relativă, fiecare vede într-un fel. Vine un antrenor care zice că eşti bun, altul că nu eşti bun de nimic.

Eu am păţit asta. Situaţia e relativă, dar să-l trimiţi la echipa a doua… Nu ştiu ce e in spatele cortinei, ce au vorbit ei, dar dacă Rangers vrea să scape de Ianis Hagi nu asta e metoda. Dacă vrei să-l vinzi, îl trimiţi la echipa a doua? Nu înţeleg de ce, că Ianis nu pare un tip conflictual”, a declarat Florin Lovin la Prima Sport.

Florin Lovin a vorbit și despre relaţia personală și profesională foarte strânsă dintre Ianis Hagi și tatăl său. „La Gică Hagi se vede sentimentul de tată protector exagerat. Tot timpul pare că e un cordon ombilical care nu se taie, iar faptul că s-ar fi dus la Rapid… Nici eu nu aş fi acceptat să fie altă echipă în afară de Farul. Cred că e o greşeală că s-a dus la Alaves, care nu e pe stilul său, îl văd într-o echipă ofensivă”, a mai spus Lovin pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed