Omul lui Gică Hagi a dat verdictul! Ce este obligat să facă Elias Charalambous. S-a aflat chiar înaintea meciului

Omul lui Gică Hagi a dat verdictul! Ce este obligat să facă Elias Charalambous. S-a aflat chiar înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Europa joi seara, de la ora 21.30. Are manşa secundă din play-off-ul Europa League, contra austriecilor de la Lask Linz.

Băieţii lui Elias Charalambous sunt obligaţi să se califice în grupele commpetiţiei, după ce au ratat Champions League.

Omul lui Gică Hagi a dat verdictul!

Omul lui Gică Hagi a spus clar. Ciprian Marica este de părere că echipa lui Gigi Becali pleacă cu prima șansă la calificare. Asta doar dacă băieţii lui Elias Charalambous vor fi mai atenți la fazele fixe.

”Sigur că are șanse. Dacă vor fi mai atenți la faze fixe și mai concentrați, au prima șansă, clar. Cu toate că întâlnesc o echipă bună, dacă o lași să joace și nu ești agresiv, nu ești prezent în joc…

Dacă unul-doi jucători nu sunt conectați la miza partidei atunci e o problemă. Dar să sperăm că nu va fi cazul, sperăm că FCSB va fi echipa mai bună”, a spus Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

Miza este una uriaşă pentru echipa lui Gigi Becali. O calificare în grupele Europa League ar însemna o sumă uriaşă de bani intrată în conturi. Este vorba despre 4,31 milioane de euro, în cazul unei calificări. De cealaltă parte, în cazul unei înfrângeri cu LASK, FCSB va primi 3,17 milioane de euro, pentru prezența în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed