Emma Răducanu e terminată! Mărturie teribilă după eliminarea de la US Open. Jucătoarea cu tată român, la capătul puterilor

Emma Răducanu a fost eliminată în primul tur la US Open, de către Sofia Kenin (54 WTA), scor 1-6, 6-3, 4-6! Fosta campioană de la Meadows a început să plângă, în timpul conferinței de presă.

Tânăra a recunoscut că se simte secată de puteri. Emma Răducanu și-a dat frâu liber emoțiilor și a plâns, fără oprire, în fața reprezentanților media.

Emma Răducanu e terminată!

Sportiva care reprezintă Marea Britanie a recunoscut faptul că lipsa de experiență i-a adus eșecul în fața americancei. Răducanu nu va evolua la Cincinatti.

“Mi-aș fi dorit probabil să joc mai mult, înainte să vin la US Open. Știu că atunci când joci mult, la fel ca ceilalți jucători, te simți mai bine, totul se simte automat. Cred că am învățat ceva din asta si data viitoare îmi voi gestiona programul puțin diferit.

Nu eram eu, a fost o decizie colectivă, dar nu prea poți să schimbi asta. Mă simt căzută psihic, sunt tristă. Evident, acesta este un turneu unde mereu vreau să am rezultate pozitive!”, a declarat Emma Răducanu.

Emma a reușit să obțină titlul la US Open, în anul 2021, la vârsta de doar 18 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed