Drama uriaşă a lui Cristi Borcea! Eşecul care l-a făcut să piardă milioane de euro. Nici acum nu a uitat

Drama uriaşă a lui Cristi Borcea! Eşecul care l-a făcut să piardă milioane de euro. Nici acum nu a uitat. Fostul şef al lui Dinamo a rememorat cel mai mare eşec din viaţa sa de conducător de club.

Cristi Borcea nu a uitat nimic acum drama prin care a trecut cu Dinamo. A ratat prezenţa în grupele Champions League. Asta le-a adus câinilor o pierdere uriaşă.

Drama uriaşă a lui Cristi Borcea!

Cristi Borcea a dezvăluit că ratarea grupelor Champions League l-a făcut şi să aibă probleme grave de sănătate. La 41 de ani, Cristi Borcea a fost operat la inimă. „Dacă noi ne calificam în Liga Campionilor, cu Urziceniul în 2009, luam 20 și ceva de milioane de euro. Atunci am investit foarte mult pentru acest vis, am fost atât de aproape de atâtea ori, de asta am făcut și operație la 41 de ani, pe cord deschis.

Meciul cu Unirea Urziceni este cel mai mare regret al meu în fotbal. Noi am avut 11 metri, nu ne-a dat, a fost o tentă. Nu spun că a vorbit cineva cu arbitrul atunci, nu cred în așa ceva. Ghinion!”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Milionarul a spus clar, în mai multe rânduri. Nu va mai fi implicat în conducerea lui Dinamo. Dacă familia Borcea va decide să intre din nou în acţionariatul câinilor, o va face doar prin Patrick. Patrick este şi el un mare susţinător al lui Dinamo, mergând la meciuri alături de tatăl său încă din copilărie. Este fiul cel maire al milionarului.

Fostul şef al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei diferite. Ultimii 3 îi are cu Valentina Pelinel, actuala sa soţie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed