S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu! Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol. Ce se întâmplă, de fapt, cu selecţionerul

Omul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre numirea lui Mircea Lucescu ca selecționer al primei reprezentative. Daniel Pancu are încredere în calitățile pe care cel mai titrat antrenor român le are.

Mircea Lucescu a fost numit selecționer al României și va debuta pe banca tehnică la meciul din Liga Națiunilor, cu Kosovo, de pe 6 septembrie.

S-a aflat adevărul despre Mircea Lucescu!

Despre numirea noului selecţioner a vorbit și Daniel Pancu, selecționerul reprezentativei U21 a României, care a lucrat cu „Il Luce” la Rapid și la Beșiktaș.

Daniel Pancu, care a fost surprins când l-a văzut pe Lucescu la FRF, are încredere în abilitățile tehnicianului și este convins că lucrurile vor merge bine.

„Mircea Lucescu are aceeași energie ca acum 20 de ani. E aceeași energie, îl văd la birou. L-am văzut dimineață și l-am salutat, organiza staff-ul pe acolo și treburile lor.

Îl văd cu aceeași energie și cu foame de performanță și la 80 de ani. Pare imposibil dacă îi spui cuiva, dar sunt oameni și oameni. Nea Mircea este din categoria aceasta.

Sunt extrem de curios să văd cum vor decurge lucrurile. Despre fotbal, cel mai probabil, i-ar trebui o săptămână ca să-i vorbească unui jucător și să îi spună toate ideile. Eu am mare încredere că lucrurile vor merge bine”, a explicat, la fanatik.ro, Daniel Pancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed