Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu FCSB. Totul a ieşit la iveală abia acum

Mâine seară, începând cu ora 21.30, pe Stadionul Steaua, Campioana României își dă întâlnire cu LASK Linz, în manșa secundă din cadrul play-off-ului Europa League! În tur, FCSB a înregistrat remiză, 1-1.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, le promite suporterilor un rezultat optimist în cupele europene. Speră ca fanii grupării să nu își piardă speranța, chiar dacă, în campionat, FCSB traversează o perioadă de coșmar.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu FCSB!

FCSB se află pe penultimul loc în clasamentul Superligii, la egalitate de puncte (5) cu nou-promovata Gloria Buzău.

”N-are nicio legătură situaţia pe care o avem în campionat şi care este una alarmantă cu ceea ce se întâmplă în cupele europene. Până acum, în cupele europene am fost foarte bine, puteam să fim chiar extraordinar!”, a spus Mihai Stoica la televiziunea PrimaSport.

Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB, și-a exprimat în mod clar nemulțumirea față de rezultatele înregistrate de către roș-albaștrii, în cadrul acestui debut de sezon.

„Nu poate nimeni să rezolve problema asta. Ei trebuie să își revină. Ce caută jucătorii la Steaua (FCSB, n.r.) dacă nu au valoare? Aici trebuie să vină doar fotbaliști. 4-5 jucători nu au ce căuta la echipă. Nu le dau numele, dar va veni și timpul când o să le dau numele!”, a spus Mustață, potrivit Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed