Mărturia teribilă a vedetei lui Gică Hagi! Greşeala uriaşă a lui Denis Alibec. Atacantul a dat cărţile pe faţă

Denis Alibec nu s-a mai abținut! Vedeta lui Gică Hagi a spus clar care este cel mai mare regret din cariera sa de fotbalist. Nu trebuia să părăsească echipa chiar dacă era mai mult pe banca de rezerve.

Denis Alibec a revenit în această perioadă de mercato la Farul, cu care a semnat un contract valabil până în iunie 2025.

Mărturia teribilă a vedetei lui Gică Hagi! Greşeala uriaşă a lui Denis Alibec

Denis Alibec a fost legitimat la echipa de juniori de la Inter din iulie 2009, până în august 2011. Timp în care a jucat 49 de meciuri.

La echipa mare a clubului, acolo unde a fost debutat de Jose Mourinho, a prins doar două meciuri. După a urmat împrumutul la KV Mechelen, pe care îl regretă.

„În primul rând, nu aș pleca din Italia, de la Inter. Acolo am învățat cam tot ce știu despre fotbal și cred că mai aveam multe de arătat acolo.

Inspirația în a lua decizii. Aveam de ales între împrumut în Belgia sau a rămâne rezervă la Inter și cred că trebuia să rămân. După ce am plecat eu, au plecat majoritatea atacanților și cred că aveam o șansă mare să joc la Inter.

Liniștea contează cel mai mult, mai ales dacă ai oameni lângă tine care vor performanță și care oferă ajutor și sprijin. Cred că asta contează cel mai mult la un fotbalist, să aibă încredere din cadrului clubului la care joacă”, a spus, potrivit orangesport.ro, Denis Alibec.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed