S-a decis soarta vedetei de la FCSB! Gigi Becali, dat de gol. Nu mai are nicio şansă

S-a decis soarta vedetei de la FCSB! Gigi Becali, dat de gol. Nu mai are nicio şansă. Asta după greşelile comise în ultimele partide când a fost utilizat. Este vorba despre Vlad Chiricheş.

Gigi Becali este dat de gol. Fostul preşedinte al campioanei, Helmut Duckadam ştie care este planul ascuns al patronului de la FCSB.

S-a decis soarta vedetei de la FCSB!

Este convins că Gigi Becali vrea să scape de Vlad Chiricheş. Fundaşul central de 34 de ani  a fost criticat dur de latifundiarul din Pipera. patronului îi este teamă să-l introducă titular pe Vlad Chiricheş în locul suspendatului Joyskim Dawa.

„Am vorbit cu Elias Charalambous şi Elias Pintilii. Şi lor le e frică să-l bage pe Chiricheş„, spune Gigi Becali.

Chiricheş n-a intrat niciun minut la egalul din Austria. „(Credeţi că Chiricheş ar trebui să se gândească la retragere?) Nu, asta este problema lui. De ce să mă retrag, când am un salariu bun… ar fi o greşeală din partea lui, să se retragă. Cred că, până la urmă, patronul îl va forţa să renunţe„, a declarat Helmut Duckadam, conform as.ro.

Dar asta nu e tot. „Când nu-i merge bine, jucatorul are nevoie de suport„, a fost semnalul de alarmă tras şi de Alex Bourceanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed