Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Gică Hagi a spus clar. Ce este obligat să facă noul selecţioner

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Gică Hagi a spus clar. S-a aflat ce este obligat să facă noul selecţioner. Tehnicianul celor de la Farul a vorbit despre noul selecţioner. Este foarte bucuros de faptul că tehnicianul de 79 de ani a revenit pe banca tricolorilor.

Mircea Lucescu îşi va începe noul mandat pe banca naţionalei pe 6 septembrie. România se va duela cu Kosovo, în Liga Naţiunilor.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Gică Hagi pune presiune pe Mircea Lucescu. Asta după ce antrenorul Farului a refuzat naţionala. A considerat echipa constănţeană mai importantă. Nu l-a uitat nici pe Edi Iordănescu, cel care a plecat de pe banca naţionalei, după EURO 2024. Hagi a mărturisit că oficialii FRF ar fi trebuit să-i îndeplinească toate dorinţele acestuia, pentru a nu se produce plecarea.

„Eu cred că e mulțumit că e acolo, e o provocare pentru nea Mircea, are experiență mare. Mă bucur că a venit ocazia asta, că a acceptat și eu cred că o să-i facă pe jucători să devină mai buni. E un exemplu pentru mine, am învățat multe de la el. A avut și curaj să mă bage de mic, înseamnă că a văzut ceva. Respectul meu total.

Mă așteptam ca Edi să rămână, am și declarat. Trebuie să-i faci toate poftele și să rămână. Dar el știe mai bine, în viață te adaptezi la ce se întâmplă”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed