Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţul făcut înaintea meciului. De ce se teme şeful celor de la FCSB

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţul făcut înaintea meciului. S-a aflat de ce se teme şeful celor de la FCSB. Latifundiarul a vorbit despre cea mai mare problemă a campioanei înaintea duelului de joi seara, cu Linz.

FCSB va juca joi cu Lask Linz în returul play-off-ului Europa League, pe Stadionul Steaua, de la 21:30. Gigi Becali nu ştie, momentan, cu cine va începe meciul.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Joyskim Dawa nu va putea evolua, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Locul său ar putea să fie luat de către Vlad Chiricheș. Gigi Becali s-a enervat în direct. Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu știe acum ce jucător va fi folosit acolo în returul cu austriecii.

Când a fost întrebat cine crede că va fi titular în centrul defensivei, mai ales că patronul a vehiculat și varianta David Kiki, Becali a reacționat, iritat. ”Întreabă-mă cine joacă, nu cine cred. Ce, sunt proprietar sau slugă?”, a spus, enervat, Becali, în direct la Digi Sport.

Apoi, Becali s-a liniștit și a continuat. ”Nu știm deocamdată. Mă consult cu ei (n.r. – staff-ul tehnic). Este o chestiune delicată, nu fac de capul meu. Nu știu, nu știu, nu știu. Deocamdată, nu știu. Nu știu”, a mai spus Becali care și-a pierdut încrederea în Chiricheș. Asta din cauza evoluțiilor oscilante pe care le-a avut fotbalistul.

”Sunt și ei îngrijorați. Vor decide după antrenamente. nu mă mai grăbesc. Ei vor spune cine va juca, dar vor veni și cu argumente. Dar și lor le e teamă de Chiricheș.

Ce se întâmplă cu el? E vârsta, accidentările și nu mai are viteza de reacție și iuțeala. Are amplasament foarte bun, inteligență, dar mai trebuie putere și viteză.

Am învățat asta de la Pițurcă. Spune că un jucător bun trebuie să aibă forță și viteză”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed