Tricolorul lui Mircea Lucescu face senzaţie! Italienii l-au lăudat la finalul meciului. Anunţul venit direct din Serie A

Tricolorul lui Mircea Lucescu face senzaţie în Serie A, după ce a fost integralist în ultima partidă! Italienii l-au lăudat la finalul meciului pe internaționalul român pentru evoluțiile foarte bune din noul sezon.

Răzvan Marin a fost integralist în partida dintre Cagliari și Como (1-1 ), având o evoluție foarte bună. Tricolorul lui Mircea Lucescu i-a impresionat pe italieni prin jocul prestat și a primit o serie de laude.Răzvan Marin, în mare formă! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Va fi titular în naţionala lui Mircea Lucescu

Tricolorul lui Mircea Lucescu face senzație!

Cagliari a terminat la egalitate cu nou-promovata Como, scor final 1-1. Internaționalul Răzvan Marin a fost integralist, în cea de a doua etapă din Serie A. Italienii puteau deschide tabela de marcaj în minutul 13, dar Zito Luvombo a lovit bara. În cele din urmă, Roberto Piccoli a reușit să înscrie în minutul 44.

Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 53, prin Patrick Cutrone, iar sarzii nu au mai putut înscrie. Răzvan Marin a trimis și el un șut de la distanță, în minutul 86.

Publicația italiană Gazzetta dello Sport a scris despre Marin că este ”cel mai bun de la sarzi”.

Fotbalistul naționalei României a primit nota 6,5 de la L’Unione Sarda, ”Încă o confirmare în acest debut de sezon” ,și 7 de la Cagliari News 24, ”Farul echipei, joacă bine fiecare minge, aleargă și oferă dinamism”, care titrat: ”Che bel giocatore!” (n.r. ce jucător bun!).

Cagliari se află pe locul 12 în clasamentul din Serie A, cu numai două puncte în primele două etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed