Se retrage Cristiano Ronaldo?! Anunţ clar al starului portughez. Echipa unde vrea să-şi încheie cariera

Cristiano Ronaldo a vorbit despre o posibilă retragere de la echipa națională. Starul portughez a spus clar că nu va exista niciun anunț în această privință, dorind ca totul să se facă discret.

Mai mult de atât, Cristiano Ronaldo are de gând să pună spot și carierei sale de fotbalist, dezvăluid de asfel de la ce echipă are de gând să o facă.

Se retrage Cristiano Ronaldo?!

Cu 212 meciuri jucate în tricoul naționalei Portugaliei, Ronaldo a reușit să ofere 130 de goluri. Ultima apariție a avut-o la EURO 2024. Acolo unde Portugalia a juns până în sferturile de finală, fiind eliminată de Franța la loviturile de departajare.

În cadrul unui interviu oferit publicației Now, citat de Mundo Deportivo, Ronaldo a vorbit despre momentul în care se va retrage de la echipa națională a Portugaliei.

”Sunt foarte mândru să reprezint Portugalia, este un vis. De asta, atunci când voi părăsi echipa națională, nu voi spune nimănui.

Va fi o decizie pe care o voi lua spontan, dar este o decizie la care va trebui să mă gândesc mult. Acum, ceea ce îmi doresc este să ajut echipa națională”, a spus Cristiano Ronaldo.

Echipa unde vrea să-şi încheie cariera

Citat de Fabrizio Romano, Cristiano a mărturisit că Al-Nassr este o echipă care îl face să se simtă foarte bine, și cel mai probabil, în 2-3 ani, atunci când se va retrage, o va face de acolo.

”Nu știu dacă mă voi retrage curând, în doi sau trei ani… dar probabil mă voi retrage de aici, de la Al-Nassr. Sunt foarte fericit la acest club, mă simt bine în această țară. Sunt fericit să joc în Arabia Saudită și vreau să continui”, a spus Cristiano Ronaldo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed