Răzvan Lucescu pregăteşte mutarea verii! Jucătorul de titlu care vine la PAOK Salonic. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Răzvan Lucescu este aproape de o lovitură pe piața transferurilor. A fost anunțat numele jucătorului de titlu care poate veni la PAOK Salonic. Momentan, fotbalistul este legitimat în Italia, la AS Roma.

Răzvan Lucescu îl poate aduce la PAOK Salonic pe mijlocașul Edoardo Bove. Clubul elen și-a exprimat interesul pentru jucătorul legitimat la AS Roma și speră ca vor da lovitura pe piața transferurilor, odată cu achiziționarea acestuia.

Răzvan Lucescu pregătește mutarea verii!

Echipa pregătită de Lucescu Jr., îl dorește pe mijlocașul Edoardo Bove, legitimat în prezent la AS Roma. PAOK Salonic se află pe primul loc, cu 6 puncte, după primele 2 etape din campionatul elen.

Deși jucătorii săi au avut evoluții foarte bune, Lucescu încearcă să facă o achiziție importantă în această perioadă de mercato. Potrivit sport24.gr, PAOK este aproape de a-l aduce la Salonic pe Edoardo Bove. Mutarea va fi doar sub formă de împrumut.

Oficialii echipei din capitala Italiei ar fi de acord cu această mutare, ținând cont că Bove are nevoie de minute, în cadrul unei echipe cu pretenții.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în momentul de față, Bove este cotat la suma de 18 milioane de euro. Acesta este un produs al academiei celor de la AS Roma și a adunat 92 de meciuri pentru echipa mare a romanilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed