Jucătorul interzis pentru Gigi Becali: ‘E bun!’ De ce nu poate să-l transfere la FCSB

S-a aflat cine este jucătorul la care visează Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a făcut transferuri pe bandă rulantă în ultimele zile, dar tot nu reuşeşte să-l aducă pe fotbalistul de care este cel mai încântat.

Gigi Becali spune că Juan Bauza de la FCU Craiova este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Superliga, dar recunoaşte că nu are nicio şansă să îl transfere.

Jucătorul interzis pentru Gigi Becali

Mijlocaşul de 26 de ani, Juan Bauza, este preferatul lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera nu poate să îl aducă la FCSB. „Tată, am zis și eu așa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferința aia de presă, că mi-l atacă aia de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Stați liniștiți că dacă vreau eu să iau vreun jucător nu are cum să îmi ia mie CFR-ul. Ați văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas.

Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face că e bun. Dar indiferent de preț nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine și nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători că omul vrea iar să își facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Liga 1. Și ăștia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat și oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed