Dan Şucu scoate artileria grea! Cum vrea să-l bată pe Costel Gâlcă. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Dan Șucu pregătește o primă uriasă pentru jucătorii săi, dacă reușesc să se impună în fața oltenilor lui Costel Gâlcă. Patronul giuleștenilor le oferă încredere totală fotbaliștilor, înaintea derby-ului din deplasare, cu CSU Craiova.

Dan Șucu e gata să bage mâna adânc în buzunare în cazul în care echipa sa va obține o victorie în deplasarea de la Craiova. Pe giuleșteni îi așteaptă un derby de foc cu elevii lui Costel Gâlcă, care sunt liderii noului sezon din Superliga.

Dan Șucu scoate artileria grea!

Rapid a „spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 1, în etapa precedentă. Marius Şumudică, noul antrenor, le-a adus giuleştenilor primul succes din această stagiune. Acesta nu se oprește aici și tintește la o victorie în derby-ul cu CSU Craiova.

Patronul le va oferi jucătorilor săi o primă dublă, în cazul unui succes pe terenul oltenilor. Conform fanatik.ro, fiecare jucător al Rapidului va încasa suma de 2000 de euro, dacă echipa va pleca cu cele trei puncte din Bănie.

În mod normal, pentru o victorie, Șucu oferea până acum o primă de 1000 de euro, pentru fiecare jucător. Pentru derby-ul cu liderul Superligii, acţionarul majoritar al giuleştenilor a vrut să le ofere jucătorilor lui Şumudică o motivaţie în plus.

De asemenea, Șucu vrea să le demonstreze jucătorilor că îi susţine pe deplin, în ciuda startului de sezon foarte slab. Un succes în Bănie ar duce-o pe Rapid la doar trei puncte distanţă de viitoarea adversară.

Arena din Bănie va ”lua foc” sâmbătă, 31 august, de la ora 21:30, când este programată partida.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed