Tricolorul lui Mircea Lucescu şi-a decis viitorul! Mutarea este oficială. S-a aflat unde îşi va continua cariera

Mutarea tricolorului lui Mircea Lucescu este oficială, după ce cluburile au ajuns la un acord comun. Fotbalistul şi-a decis viitorul și a dezvăluit unde îşi va continua cariera. Internaționalul român urmează să fie prezentat oficial la noul club.

Unul dintre tricolorii lui Mircea Lucescu s-a transferat. Alex Cicâldău a plecat de la Galatasaray, în Belgia la Westerlo, echipă care a plătit nu mai puțin de 3,5 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Tricolorul lui Mircea Lucescu și-a decis viitorul!

Galatasaray a acceptat o ofertă de 3.5 milioane de euro pentru Alex Cicâldău, din partea belgienilor de la Westerlo. Presa turcă a dezvăluit că Galata a studiat oferta pentru internaționalul român şi în cele din urmă, a decis să o accepte.

Potrivit fanatik.com.tr, românul va semna în curând cu Westerlo şi va fi prezentat oficial la noua sa echipă. Belgienii l-au vândut, recent, pentru 3.75 milioane de euro pe Nicolas Madsen la QPR. Astfel, suma necesară pentru a-l cumpăra pe Cicâldău, a fost asigurată.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piață a lui Cicâldău este de trei milioane de euro. Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, şi-l dorea şi el pe jucătorul de la Galata.

„Orice este posibil. Pe Cicâldău ni l-am dorit întotdeauna, l-am ofertat şi vara trecută, dar nu am putut să îl luăm. Ştie că la Craiova e iubit. Un mijlocaş de valoarea lui cred că ar rezolva foarte multe probleme”, declara Mihai Rotaru pentru gsp.ro despre Alex Cicâldău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed