S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! Ce probleme are jucătorul celor de la FCSB. Mărturie pentru fani

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! S-a aflat ce probleme are jucătorul celor de la FCSB. Mărturie pentru fani. Înfrângerea de la Sibiu i-a tulburat pe jucătorii campioanei.

Jucătorul lui Elias Charalambous a spus adevărul despre problemele pe care le are. Tocmai a revenit la FCSB.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous!

Fotbalistul, care a preluat tricoul cu numărul 7 de la Florinel Coman, transferat la Al-Gharafa (Qatar), a jucat 75 de minute în partida Hermannstadt – FCSB 2-0. Apoi, Florin Tănase a fost înlocuit de către Baba Alhassan. Jucătorul lui Elias Charalambous nu s-a remarcat în această dispută.

A recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere al pregătirii fizice. În plus, Tănase le-a dat dreptate fanilor, care i-au apostrofat la final. Campioana are probleme în Superliga.

”E normal ca suporterii să fie supărați când nu adunam puncte. Acum, cel mai important este să trecem de meciul de joi (n.r. – returul cu Lask Linz, din play-off-ul Europa League), după care vom vedea”, a spus Tănase, care nu s-a oprit aici.

A lăsat de înțeles că mai are nevoie de timp pentru a ajunge la o formă de vârf. ”Îmi revin ușor-ușor. E clar că nu am cum să fiu 100%, dar mă simt bine de la meci la meci”, a mai precizat Tănase.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed